Mangal Tavuk Harcı Ambalaj Çeşitleri
Paket
| KODU
| KOLİ ADEDİ
| GRAMAJI
| BARKOD
|
Poşet
| 0165017
| 80 | 60 | 8691386501667
|
Tavuğun terbiye edilmesi esnasında kullanılarak yemeğe eşsiz bir baharat aroması verir
İşletme Kayıt No : TR-42-K-000923
KULLANIM TALİMATI :
BİR KABIN İÇERİSİNE 50 ml (YARIM ÇAY BARDAĞI) SIĞI SIVIYAĞ, 50 ml (YARIM ÇAY BARDAĞI) SU VE 60 g ÇINAR MANGAL TAVUK HARCI DÖKÜLEREK KARIŞTIRILIR. 1 kg IZGARALIK HAZIRLANMIŞ TAVUK (PİLİÇ), HAZIRLANMIŞ OLAN HARCA TAMAMEN BULANIR. BUZDOLABINDA 1-2 SAAT BEKLETİLİR. DAHA SONRA MANGALDA PİŞİRİLİP DOMATES, SOĞAN VEYA SALATAYLA SERVİS EDİLEBİLİR. (1 kg MANGAL TAVUK HARCI; 835 ml SU, 835 ml SIVIYAĞ, 16.7 kg IZGARALIK HAZIRLANMIŞ TAVUK İLE KULLANILIR.)